Liity jäseneksi

Suomen Unitutkimusseuran jäsenyys

Suomen Unitutkimusseuran (SUS) jäsenyyttä voivat hakea unitutkimuksen ja unilääketieteen asiantuntijat ja ammattilaiset vapaamuotoisella hakemuksella. Myös nuoret tutkijat ja opiskelijat voivat hakea jäsenyyttä.

Hakemuksessa tulee ilmoittaa yhteystiedot (sekä maaposti- että sähköpostiosoitteet) sekä lyhyesti kuvata toimintaansa unitutkimuksen tai -lääketieteen alalla. Hakijalla tulee lisäksi olla yksi suosittelija, joka on SUS:n jäsen.

Hakemukset osoitetaan SUS:n hallitukselle sähköisenä info@sus.fi. Hallitus käsittelee kaikki jäsenhakemukset.

Hyväksytty jäsen saa sähköpostitse ohjeet jäsenmaksun maksamiseen (vuonna 2020 suuruudeltaan 30 euroa). Halutessaan voi maksaa myös kolmen vuoden jäsenmaksun kerralla, tällöin summa on 90 euroa. Mikäli maksat jäsenmaksusi toiminimen tai muun yrityksen kautta tai muusta syystä oma nimesi ei näy maksajakentässä, ilmoitathan asiasta taloudenhoitajalle riikka.huhta(at)hotmail.com, jotta osaamme tilittää jäsenmaksusi oikealle henkilölle.

Yhdistyksen jäseneksi hyväksymisen jälkeen hakija saa jäsenoikeudet, joihin sisältyy myös käyttäjätunnus ja salasana SUS:n verkkosivuille. Niiden avulla jäsen saa oikeudet lukea sivustoista vain jäsenistölle tarkoitettua informaatiota. Jäsenet voivat myös osallistua useisiin SUS:n koulutuksiin maksutta ja saada merkittävän alennuksen osaan SUS:n muiden kanssa yhteistyössä järjestämistä koulutuksista  (esim. Uniliiton kanssa järjestettävät Unilääketiedepäivät). SUS:n järjestämiin syys- ja kevätkoulutuspäiviin sekä hakea SUS:n apurahaa oltuaan jäsenenä kyseisen vuoden alusta lähtien.

Yhdistyksen jäsenyydestä voi erota ilmoittamalla siitä sähköisesti hallitukselle info@sus.fi tai puheenjohtajalle tai suullisesti yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan. Jäsen katsotaan eronneeksi, jos hän laiminlyö jäsenmaksujensa suorittamisen.

Päivitetty 20.1.2020

Lis aiheesta

Seura ja jäsenet

Jsenille

SUS tarjoaa osaa sivujen sisällöstä vain jäsenilleen. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi.

Kirjaudu sisään