Liity jäseneksi

Suomen Unitutkimusseuran jäsenyys

Suomen Unitutkimusseuran (SUS) jäsenyyttä voivat hakea unitutkijat tai unitutkimuksesta kiinnostuneet sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöt tai -opiskelijat. Jäsenyyttä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella.

Hakemuksessa tulee ilmoittaa hakijan henkilötunnus sekä yhteystiedot (maaposti- ja sähköpostiosoitteet sekä puhelinnumero). Hakemuksessa tulee lisäksi kuvata lyhyesti toimintaansa unitutkimuksen tai -lääketieteen alalla. Hakijalla tulee lisäksi olla yksi suosittelija, joka on SUS:n jäsen.

Hakemukset osoitetaan SUS:n hallitukselle sähköisenä jasenet@sus.fi. Hallitus käsittelee kaikki jäsenhakemukset kokouksessaan. Jäsenyys astuu virallisesti voimaan ensimmäisen jäsenmaksun (vuonna 2024 suuruudeltaan 30 euroa) maksamisen jälkeen. SUS:n jäsenmaksuvälitystä hoitaa Lääkäriliitto. Jäsenmaksulaskut lähtevät Lääkäriliitolta keväällä (touko-kesäkuussa) ja saapuvat jäsenille postitse. Huomaathan siis, että hakemuksesi tulee saapua riittävän ajoissa (mieluiten helmikuun loppuun mennessä), jotta se ehditään käsitellä hallituksen kokouksessa ja tiedot ehditään välittää Lääkäriliitolle kyseisen kevään laskutusta varten. Myöhemmin vuoden aikana saapuvien hakemusten jäsenyys astuu voimaan vasta seuraavan vuoden jäsenmaksulaskutuksen jälkeen.

Yhdistyksen jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsen voi osallistua useisiin SUS:n koulutuksiin maksutta ja saada merkittävän alennuksen osaan SUS:n muiden kanssa yhteistyössä järjestämistä koulutuksista (esim. Uniliiton kanssa järjestettävät Unilääketiedepäivät). SUS:n jakamaa apurahaa jäsenen on mahdollista hakea oltuaan jäsenenä kyseisen vuoden alusta lähtien.

Yhdistyksen jäsenyydestä voi erota ilmoittamalla siitä sähköisesti hallitukselle jasenet@sus.fi tai puheenjohtajalle tai suullisesti yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan. Jäsen katsotaan eronneeksi, jos hän kehoituksesta huolimatta laiminlyö jäsenmaksujensa suorittamisen kahden peräkkäisen toimikauden ajan.

Päivitetty 11.4.2024

Lis aiheesta

Seura ja jäsenet

Jsenille

SUS tarjoaa osaa sivujen sisällöstä vain jäsenilleen. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi.

Kirjaudu sisään