Seura ja jäsenet

Suomen Unitutkimusseura ry. (SUS) on perustettu Helsingissä 5.1.1988.

SUS on koko unitutkimuksen kentällä toimiva tieteellinen seura, joka edistää tieteellisen toiminnan avulla unitutkimusta ja sen käytännön soveltamista Suomessa.

Soveltamistehtävän merkitys on kasvanut SUS toimintavuosien aikana tapahtuneen kliinisen unilääketieteen nopean kehityksen myötä. Seura pyrkii myös palvelemaan kaikkia kansalaisia tarjoamalla pätevää yleistajuista tietoa unesta ja sen häiriöistä. Perustamisvuoden lopulla seurassa oli 82 jäsentä. Vuoden 2020 vuosikokouksen yhteydessä SUS:n jäsenmäärä oli 202 henkilöjäsentä ja 5 kannatusjäsentä.

Näillä sivuilla SUS pyrkii edistämään tarkoitusperiään ja esittelemään toimintaansa. Sivuilla on kaksi tasoa. Kaikille avoin taso (Public), jolla SUS pyrkii palvelemaan kaikkia kansalaisia sekä vain seuran jäsenten luettavissa oleva taso (Registered), jolla seura palvelee jäseniään. Jäsenet saavat jäsenmaksua vastaan käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voivat kirjautua jäsentasolle.

Seuran jäsenyyttä voivat hakea unitutkimuksen ja unilääketieteen asiantuntijat ja ammattilaiset vapaamuotoisella hakemuksella. Sivulta löytyvät myös ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi.

Suomen Unitutkimusseuran säännöt: SUS säännöt

 

Lis aiheesta

Seura ja jäsenet

Jsenille

SUS tarjoaa osaa sivujen sisällöstä vain jäsenilleen. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi.

Kirjaudu sisään