Uniapneapotilaan hoidon koulutusta

Kategoria: Ajankohtaista, Katsaukset, Nostot, Tiedotteet, Unesta ja unihäiriöistä | Kirjoitettu maanantaina 11. syyskuunta 2023

Varha, Tyksin Uni- ja hengityskeskus ja Turun Yliopisto järjestävät syksyllä kaksi erillistä valtakunnallista koulutusta liittyen uniapneaan. Molempiin koulutuskokonaisuuksiin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etänä ja voi osallistua yksittäiseen päivään tai molempiin.  Uniapnean peruskurssi ammattilaisille järjestetään 18.-19.9.2023 ja koulutus Uniapnea- ja hengitysvajepotilailta hoitaville ammattilaisille 23.-24.11.2023. Ohjelma ja lisätietoja löytyy alla olevista tiedostoista.

Uniapnean peruskurssi terveydenhuollon ammattilaisille 18.-19.9.23

Valtakunnallinen koulutus uniapnea- ja hengitysvajepotilaita hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille 23.-24.11.23