Vuosikokouskutsu ja kevätkoulutuspäivän ohjelma 16.3.2018

Kategoria: Ajankohtaista, Katsaukset, Nostot, Tiedotteet, Unesta ja unihäiriöistä | Kirjoitettu perjantaina 9. helmikuunta 2018

KUTSU SUOMEN UNITUTKIMUSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN

 

Suomen unitutkimusseuran vuosikokous ja kokouksen yhteydessä järjestettävä kevätkoulutuspäivä pidetään  tänä vuonna Sokos Hotel Tornissa Tampereella 16.3.2018 klo 9.00 alkaen. Vuosikokouksessa käsitellään SUS:n sääntöjen 10§ mainitsemat asiat. Kokouksessa valitaan  SUS:n hallitus, Unilääketieteen erityispätevyystoimikunnan jäsenet ja Unitutkimuksen asiantuntijanimeketoimikunnan jäsenet. Nyt on siis oiva tilaisuus päästä kehittämään unitutkimusta ja unilääketiedettä Suomessa.

Vuosikokouksen ohjelma on löydettävissä liitteenä. Ohjelma ja kokouskutsu lähetetään myös erillisessä sähköpostissa SUS:n jäsenille. Viimeinen ilmoittautumispäivä on jo 1.3.2018!

SUSKevätkoulutus2018 ohjelma