Uniaiheisia tapahtumia maalis- ja huhtikuussa

Kategoria: Ajankohtaista, Nostot, Tiedotteet, Unesta ja unihäiriöistä | Kirjoitettu maanantaina 15. maaliskuunta 2021

European Sleep Research Society järjestää ilmaisen verkkoseminaarin maailman unipäivän kunniaksi 19.3.2021 klo 15:00 Suomen aikaa. Verkkoseminaarin aiheena on uni ja unihäiriöt COVID-19-pandemian aikana, ja esittäjinä mm. professorit  Markku Partinen ja Damien Leger. Ohjelma ja rekisteröitymislinkki ovat osoitteessa: https://zoom.us/webinar/register/WN_HSof_zngQZeBuGL6MD4WvA

Maaliskuu on Hengitysliitossa unikuu eli uniapnean teemakuukausi. Sen kunniaksi tarjolla on laaja kattaus kaikille avoimia verkkoiltoja, joissa uniapneaa lähetystään monesta näkökulmasta. Ohjelmaa pääsee katsomaan oheisesta linkistä: Hengitysliitto Uniapnea Teemaillat21

Ruotsin uniseuran (Swedish Sleep Society) vuosittainen unikongressi järjestetään virtuaalisesti 21.-23.4.2021. Ohjelmassa on esityksiä sekä ruotsiksi että englanniksi. Early Bird -ilmoittautuminen on mahdollista 15.3. asti. Kongressin sivut ovat osoitteessa: https://www.sfss2021.se

Muistathan myös Suomen Unitutkimusseuran kevätkoulutuksen, joka järjestetään virtuaalisesti 26.3.2021! Ilmoittautumisaikaa on 19.3. asti. Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet pääset tarkistamaan linkistä: SUS Kevätkoulutuspäivät 2021_ohjelma