Unilääketiede 2020 järjestetään virtuaalisesti 26. – 27.10.2020! (päivitetty 6.9.2020)

Kategoria: Ajankohtaista, Nostot, Tiedotteet, Unesta ja unihäiriöistä | Kirjoitettu keskiviikkona 17. kesäkuunta 2020

Valtakunnalliset unilääketieteen koulutuspäivät järjestetään jälleen SUS:n ja Uniliiton yhteistyönä26.– 27.10.2020. Koulutus järjestetään webinaarina vuoden 2020 poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen.

Koulutuspäivät on suunnattu unihäiriöiden parissa työskenteleville lääkäreille, hammaslääkäreille, neuropsykologeille, unihoitajille, sairaanhoitajille sekä muille terveydenhuollon,  sosiaalihuollon ja farmasian ammattilaisille sekä alojen opiskelijoille. Koulutusta haetaan hyväksyttäväksi teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi Helsingin Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta.

Ohjelma, ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja löydät Uniliiton sivuilta:
https://www.uniliitto.fi/tapahtumat/unilaaketiede-2020-valtakunnalliset-unilaaketieteen-22-koulutuspaivat/