Osallistu kansainväliseen International Covid Sleep Study (ICOSS) -tutkimukseen

Kategoria: Ajankohtaista, Nostot, Unesta ja unihäiriöistä | Kirjoitettu keskiviikkona 17. kesäkuunta 2020

Suomi osallistuu kansainväliseen  International Covid Sleep Study (ICOSS) -tutkimukseen. Tutkimusta koordinoidaan Suomesta ja kyselyaineistot tullaan tallentamaan Suomeen. Suomesta projektin tutkimusryhmään kuuluu tutkijoita muun muassa THL:stä, Helsingin yliopistosta ja Turun yliopistosta. Professori Markku Partinen Helsingistä johtaa tätä kansainvälistä konsortiota, johon osallistuu tällä hetkellä Suomen lisäksi muun muassa Brasilia, Etelä-Afrikka, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kiina, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa ja USA .

Jos olet täysi-ikäinen, sinua pyydetään ystävällisesti osallistumaan tähän nimettömään nettikyselyyn. Kysely on täysin anonyymi, eikä kyselyssä tallenneta mitään henkilötunnisteita (eli ei sähköpostia tai muita tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa). Jos tiedät tuttavapiiristäsi henkilöitä, joilla on ollut COVID-19 tai jotka ovat saaneet tartunnan, olisi hyvä saada myös heiltä vastauksia. Voit jakaa oheista linkkiä.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä:
https://educationhelsinki.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bEKKYWAoNGTJASV