Posterikilpailu

Kategoria: Ajankohtaista, Nostot, Tiedotteet | Kirjoitettu torstaina 4. tammikuunta 2018


SUS:n kevätkoulutuspäivä järjestetään 16.3.2018 Tampereella Sokos Hotel Tornissa. Ohjelma on vielä viimeistelyä vaille ja tiedotamme siitä jäsenille lähiaikoina. Puhujaksi on varmistunut mm. Christian Benedict Uppsalasta aiheenaan sinisen valon vaikutus uneen.

 

Tällä kertaa järjestämme kevätkoulutuksen yhteydessä myös posterisession, jonka tarkoituksena on mm. tuoda tutuksi unitutkimusta Suomessa. Sinänsä posterin aihe on vapaa. Pyydämme lähettämään posteriehdotukset 4.2.2018 mennessä sähköisesti (PDF tai PowerPoint) osoitteeseen info@sus.fi. Posteri voi olla myös aiemmin esitetty esim. kansainvälisessä kokouksessa. Esitysmuoto itse kevätkoulutuksessa on vapaa. Aikaa on varattu kolme minuuttia posterille ja kaksi minuuttia keskustelulle.

 

SUS:n hallitus valitsee viisi parasta info@sus.fi -osoitteeseen 4.2.2018 mennessä lähetettyä posteria, jotka esitellään kokouksen yhteydessä sähköisesti ja näiden postereiden esittäjille myönnetään 200€ matka-apuraha/palkinto ESRS 2018 Baselin kokousta varten! Valinnasta ilmoitetaan posterin lähettäneille 5.2.2018 alkavalla viikolla. Myös matkakulut SUS:n kevätkokoukseen maksetaan. Posterin esittäjän tulee olla SUS:n jäsen.

 

Parhain terveisin,

 

SUS hallitus